Utförsäljning av ramar då man ska avveckla aktiebolag

För att det ska gå att avveckla aktiebolag genom att till exempel sälja det till en bolagsservice så måste man se till att det är vilande. Det betyder att man inte längre kan ha en butik med bilder och ramar. I god tid så bör man alltså se till att sälja av bilder och ramar så att företaget snabbare kan upphöra att existera som aktivt. Det här kan man göra på lite olika sätt. Även om butiken rent fysiskt ligger på en plats så kan man via nätet nå många fler kunder som är intresserade av att få konsten till ett billigare pris.

En god plan för att avveckla bolag

Om det är så att man inser att företaget inte går så bra som man hade tänkt sig så är det givetvis bättre att avveckla bolag innan man når en situation då det kommer att gå i konkurs. Med god planering så kan man se till att det hela görs på ett sansat och bra sätt. Man slipper då också förlora mer pengar och rykte på kuppen. Då beslutet har fattats så är det viktigt att man gör upp en plan för hur man ska sälja av lager med bilder och ramar. Om man inte tar hand om detta i tid så finns ju risken att det som finns på lagret hamnar i ens egen källare där det knappast kommer att göra mycket nytta.

Sälja bilder och ramar online

På nätet så kan man komma i kontakt med folk som kan vara intresserade av att köpa ramar och bilder billigare. Via olika forum så kan man leda folk till ens egen hemsida där man annonserar om utförsäljningen. Kan man beställa direkt online så är det mycket bra, men det går ju också att sälja hela lagret till en butik som kan tänkas vara intresserad av ramar och bilder.

När man går ut på nätet och annonserar om utförsäljning så ska man tänka på vad detta signalerar. Om det är så att man är öppen med att man kommer att avveckla bolag så gäller det förstås att eventuella anställda också vet om detta. Det hela bör skötas på ett snyggt sätt så att varumärket kan lämna ett gott rykte efter sig då det går i graven.

När allting är redo för försäljning

När allt är redo för försäljning så är det också viktigt att man väljer en bra samarbetspartner. Det går att likvidera ett bolag själv. Men det kan kännas skönt att få hjälpen av proffs på att avveckla aktiebolag. De kan ta hand om processen på ett smidigt och lagligt sätt med det som kallas för snabbavveckling. Då man säljer företaget för att lämna över avvecklingen till annan part så får man mer tid över till annat och man kan gå vidare med fokus på annat än bolaget som man är klar med.

22 Feb 2018